Το γλυκόξυδο, βαλσάμικο ξύδι

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Sweet balsamic vinegar tag

 

 

 Ο ροδίτης και η κορινθιακή σταφίδα των πλαγιών της Αιγιάλειας μας δίνει άριστης ποιότητας μούστο.

 Ο μούστος συμπυκνώνεται και οξοποιείται αργά σε δρύινα βαρέλια, παράγοντας το φρέσκο βαλσαμικό μας ξύδι.

 Ακολουθεί ωρίμανση σε μικρά δρύινα βαρέλια.

 

Το ώριμο πια βαλσαμικό ξύδι με το μεστό, φρουτώδες αλλά και όξινο άρωμα και την πλούσια αρωματική γεύση του είναι έτοιμο για το τραπέζι μας.

 

Το Βαλσαμικό ξύδι του κτήματος Αγγελακόπουλου απέσπασε διάκριση στα ΒΡΑΒΕΙΑ GOURMET 2008-2009.

gourmet prize