Τα προϊόντα μας

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «ΕΛΑΙΟΦΥΛΛΟ»

 

Olive oil

Ελιές με ηλικία μεγαλύτερη ακόμη και των 100 ετών, δίνουν ελαιόλαδο που διακρίνεται για την εξαιρετική του ποιότητα, τον αρωματικό του πλούτο και το γευστικό του χαρακτήρα. Προϊόν φυσικής ψυχρής έκθλιψης, έχει χρυσοπράσινο χρώμα και λεπτά αλλά έντονα φρουτώδη αρώματα φρεσκοκομμένης ελιάς, ισορροπημένη γεύση και ολική οξύτητα (σε ελαϊκό οξύ κατά την εμφιάλωση) μικρότερη του 0,30%.

 

Το γλυκόξυδο ή βαλσαμικό ξύδι

 

Balsamic vinegar

 Μούστος από ροδίτη και μαύρη κορινθιακή σταφίδα, ο οποίος παλαιώνει για 3 χρόνια σε δρύινα βαρέλια ώστε να αποκτήσει τη γλυκόξινη γεύση του βαλσαμικού ξυδιού. Tο Βαλσαμικό ξύδι Αγγελακόπουλου απέσπασε διάκριση στα ΒΡΑΒΕΙΑ GOURMET 2008-2009 της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας.

 

Τα κρασιά μας MEDINEO Λευκό και MEDINEO Ερυθρό

MEDINEO White Wine MEDINEO Red Wine

Το MEDINEO Λευκό δημιουργείται από ποικιλία Ροδίτης με Ονομασία Προέλευσης Ανωτέρας Ποιότητας (Πάτρα). Το MEDINEO Ερυθρό προέρχεται από μίξη ποικιλιών Ανωτέρας Ποιότητας Merlot και Cabernet Sauvignon και έχει βραβευτεί στην Γαλλία.

 

Το πετιμέζι μας

 

Molasses

 

 Η γλυκιά γεύση απ’ τα παλιά, με τα αρώματα του μούστου από ροδίτες και μαύρη κορινθιακή σταφίδα.

 

Το παραδοσιακό μας ξύδι

 

Traditional vinegar

 

Παρασκευάζεται από κρασί και χαρακτηρίζεται για την δριμύτητα του αλλά και το πλούσιο άρωμα από τα δρύινα βαρέλια στα οποία ωριμάζει.